2011 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

Elektroninė prekyba.

  Galima pastebėti, jog šiuo metu vertinamas paprastas, tuo pačiu ir greitas prekių bei paslaugų prieinamumas. Dėl to, norėdami įtikti klientui, turėtumėte pasirūpinti, jog Jūsų prekės ar paslaugos, bei su jomis susijusi informacija būtų pasiekiama vartotojui bet kurioje vietoje ir bet kuriuo metu. Tai gali pasirodyti sudėtinga, bet pasiekti šio tikslo galima pasitelkus elektroninę prekybą - inovatyvų gaminamos produkcijos ar teikiamų paslaugų pateikimo būdą.


  Spartėjantis gyvenimo tempas verčia žmones ieškoti greitesnių ir patogesnių komunikacijos bei savo poreikių tenkinimo priemonių. Suprantama, bet koks susitikimas (apsipirkimas, tarimasis dėl paslaugų suteikimo) turi tūrėti šiam veiksmui numatytą momentą ir trukmę, o visa tai užima laiko. Todėl, Jūs vartotjui turėtumėte būti prieinamas net jo namuose. Vis daugiau žmonių naudojasi internetu, todėl, atsižvelgiant į tai, buvo pradėta vystyti elektroninė prekyba. Elektroninė prekyba - tai prekių ar paslaugų užsakymas, bei susijusios informacijos pateikimas internetu. Šiuo metu elektroninė prekyba vartotojui leidžia akimirksniu sužinoti visą reikalingą informaciją apie gaminį ar paslaugą bei visa tai užsisakyti. Be to, elektroninė prekyba suteikia galimybę vartotojui pasirinkti patogų atsiskaitymo būdą bei datą, kuomet bus pristatomos prekės ar teikiamos paslaugos.

1 komentaras:

  1. Kadangi elektroninė prekyba taip populiarėja, tai ir interneto svetainių kūrimas įgauna populiarumą ir vis daugiau verslininkų naudojasi šia paslauga.

    AtsakytiPanaikinti